Personal shopping

Private fashion party

Combineer gezelligheid met shoppen en maak er een modisch feestje van. Vanaf 5 personen is de winkel exclusief voor jullie. We starten de avond met koffie/ thee, wat lekkers en uitleg over de fashion trends van het seizoen. Later op de avond mogen de bubbels en bites niet ontbreken. Zo kan je lekker bijkletsen met je vriendinnen en samen ongedwongen passen en shoppen.

Een private fashion party is een gratis service en kan in alle filialen. Bovendien ontvang jij als organisator een cadeaubon t.w.v. €25,00. Vul het aanvraagformulier in om jouw fashion party te plannen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jou eventuele vragen te beantwoorden en de afspraak te bevestigen.

Private shopping

Wil je rustig shoppen en zeker zijn van persoonlijke aandacht en een goed advies?

Maak dan gebruik van onze private shopping service. Dat kan zowel binnen als buiten de openingsuren. Gezellig om samen met je moeder, dochter of beste vriendin te komen. Kom je liever alleen? Dat is natuurlijk ook prima.

Plan via het onderstaand formulier een afspraak. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen en kunnen niet wachten om je dan te ontvangen!

Private shopping service

Plan een afspraak met jouw favoriete stylist.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ