Vero Moda

Vero Moda

Dé keuze voor de modebewuste jonge vrouw.

VERO MODA is het favoriete merk van de modebewuste, zelfstandige jonge vrouw die goed gekleed wil zijn en minder wil uitgeven. VERO MODA biedt kwalitatieve, betaalbare en inspirerende kleding voor de jonge vrouw die er goed uit wil zien en plezier wil hebben. Bij VERO MODA vindt de klant de juiste kleding voor de juiste prijs en kan daardoor zelf bepalen hoe ze de mode wil volgen.

Bij VERO MODA staan we met trends op en gaan ermee naar bed. Onze eigentijdse, internationale collecties bevatten begeerlijke items en essentiële basisstukken.

Geschiedenis

VERO MODA is in 1987 gestart om te voldoen aan een behoefte aan kwalitatieve, trendy kleding tegen betaalbare prijzen en is op dit moment een van de grootste kledingmerken in Europa voor jonge vrouwen. VERO MODA, geestelijk kindje van Troels Holch Povlsen, was een van de eerste merken in de Bestseller-familie.

Door de jaren heen zijn verschillende topmodellen het gezicht geweest van VERO MODA, zoals Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss en Gisele Bündchen. Ze hebben veel bijgedragen aan de branding van VERO MODA binnen de modewereld.