Noisy May

Noisy May

Het Deense modebedrijf Bestseller lanceert een nieuw vrouwenjeansmerk onder de vleugels van Vero Moda: Noisy May is jonger en stoerder dan Vero Moda, met een onconventionele kijk op de trends.

Noisy May is een jeansgerelateerd merk, met naast jeans ook een uitgebreide collectie breisels, jassen, tops en sweatshirts.

In 2013 is een toegewijd team van fashion-fans een zoektocht gestart om hun sterke passie voor denim te combineren met hun liefde voor toonaangevend design. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het ontstaan van Noisy may; een authentiek modemerk voor de ondeugende, jonge fashionista, die altijd op zoek is naar mode die past bij haar sprankelende persoonlijkheid en go-getter levensstijl.

Noisy may heeft één duidelijk doel: de nummer één in denim worden. Deze toewijding wordt weerspiegeld in de aandacht die wordt gegeven aan het design en vakwerk van hoogwaardige jeans, voor elke stemming, elk lichaam en elke stijl. Jeans van Noisy may worden authentiek gemaakt door vakkundige professionals, die precies weten hoe ze denim kunnen laten werken voor jou en je levensstijl.

Maar Noisy may is nog zo veel meer dan alleen de perfecte jeans. De unieke combinatie van vakmanschap en fashion is kenmerkend voor de Noisy may-collectie en maakt het de ultieme keuze voor de fashion-forward vrouw die graag opvalt en haar zorgeloze houding en onafhankelijkheid laat zien in haar trendy stijl en fashion